Gereedschapmakerij
Precisie-verspaning

Vragen?
Bel ons
0168 32 99 66

Nieuws

Onze meetkamer op internet toegankelijk 04-01-2012

3Dmeten.nl nieuwe website

Vanaf vandaag heeft onze meetkamer een aparte website: www.3dmeten.nl Klanten die een meetrapport willen laten maken, hebben zo makkelijker toegang tot de meetkamer. 

Meten voor derden - loonmeten

In de meetkamer van Assmann Verspaningstechniek worden zowel producten uit de eigen fijnmechanische werkplaats gemeten - als producten die klanten gemaakt hebben. Zij krijgen een duidelijk leesbaar meetrapport met daarin alle belangrijke maten. Zowel voor geometrie (3d), ruwheid en hardheid. In het meetrapport kunnen ook vorm- en plaatstoleranties gemeten worden. Bekijk nu de nieuwe site: www.3dmeten.nl

Meetrapporten laten maken - meetservice

Voor steeds meer klanten is het belangrijk dat de maten van hun producten vastgelegd worden in een meetrapport. Dat is voor bedrijven interessant die zelf producten maken door middel van bijvoorbeeld CNC draaien en CNC frezen; door middel van spuitgieten of met 3D printen.

Daarnaast hebben we een groeiend aantal klanten die producten in het buitenland (Polen, China, India) laten maken en in Nederland door een onafhankelijk bedrijf willen laten meten voordat de producten naar de klant gaan.

De opgestelde meetrapporten kunnen op papier of digitaal als PDF-bestand worden gemaakt. De gemeten waardes kunnen eventueel als Excel of tekstbestand worden geëxporteerd voor verdere verwerking - bijvoorbeeld voor statistische procescontrole (SPC)

Lees meer over het opstellen van meetrapporten op onze nieuwe site van de meetkamer van Assmann Verspaningstechniek.‹ Terug naar overzicht