Nauwkeurige
Metaalbewerking

Vragen?
Bel ons
0168 32 99 66

Assmann Verspaningstechniek

Gereedschapmakerij en fijn-mechanische metaalbewerking

Assmann Verspaningstechniek is een gereedschapmakerij gevestigd in het West-Brabantse Zevenbergen. Er worden metalen (soms kunststof) fijn-mechanische producten gemaakt. Ook kunt u bewerkingen bij ons uitbesteden zoals honen en draadvonken.
 
Al 30 jaar leveren we aan bedrijven in Nederland en België - zoals gereedschapmakerijen, machinefabrieken en kunststof-verwerkende bedrijven. Zo maken we bijzondere spline-vertandingen die gebruikt worden bij tests aan de vliegtuigen van Airbus. Toleranties zijn vaak slechts enkele duizendste millimeters zoals bij het honen van precisie-onderdelen voor een gereedschapmakerij uit Rotterdam.
 
Bekijk onze contactgegevens.

Meten voor derden - 3D Meettechniek

De meetkamer maakt meetrapporten in opdracht. Klanten die niet over een 3D-meetmachine beschikken, laten hun producten meten bij Assmann Verspaningstechniek. Dat variëert van het op tekening zetten van een enkel product voor een machinefabriek in de buurt tot langlopende orders voor de maatcontrole van complexe producten van high-tech bedrijven uit Eindhoven en omgeving zoals ASML. Lees meer over 3D meten...

Hoe Assmann Verspaningstechniek begon...

Peet Assmann richtte het bedrijf samen met zijn vrouw Corrie in 1985 op als uitbesteedadres voor nauwkeurige metaalbewerking. Klanten van het eerste uur waren Philips in Dordrecht en FMI te Bergen op Zoom. Binnen een jaar verscheen de eerste CNC machine (zie het nieuwsarchief): toentertijd nog een zeldzaamheid. Zeker voor zo'n jong en klein bedrijf.
 
Investeren in nieuwe machines is Assmann tot op de dag van vandaag blijven doen. Belangrijk is de eerste zinkvonkmachine (1990). Sindsdien maakt men ook spuitgietmatrijzen en is Assmann een vertrouwd adres voor het uitbesteden van vonkverspaning.
 
Zoon Nobby Assmann studeerde af aan de H.T.S. op het maken en ontwerpen van stempels en sinds 1998 is ook hij werkzaam in het bedrijf. Hij is inmiddels mede-directeur/eigenaar en mede-verantwoordelijk voor productie & meetkamer. Het maken van meetrapporten voor klanten is een belangrijke activiteit van Assmann Verspaningstechniek.
 
Lees meer over draadvonkenzinkvonken en 3D meten...
 
 • Vlakheid en ruwheid van hoog niveau 11-12-2018

  Lappen

  Läppen uitbesteden? Assmann Verspaningstechniek kan uw producten läppen tot een hoogwaardige ruwheid en vlakheid.

  Meer info ›
 • Met een lepschijf van 1000 mm 12-02-2018

  Leppen - grote machine aangeschaft

  Assmann Verspaningstechniek nu over een hele grote lepmachine met een lepschijf van 1000 mm

  Meer info ›
 • Assmann betekent...
  Draadvonken & zinkvonken Korte levertijd - Eerlijke prijs.
  Draadvonken & zinkvonken Al jaren succesvol
  in precisie-techniek.
  Draadvonken & zinkvonken Afspraak is afspraak.
  (Héél ouderwets...)
  Draadvonken & zinkvonken 3D Meetmachine
  voor kwaliteitsborging.
  Draadvonken & zinkvonken

  Uw producten krijgen de
  aandacht die ze verdienen.

   

   

 • Veilig en snel

  DHL Express bezorgt uw bestelling in heel Nederland en België. Vanaf EUR 11,82