Voorbeeld meetrapport
3D Meten

Vragen?
Bel ons
0168 32 99 66

Voorbeeld meetrapport

Meetcertificaat - meetrapportVoorbeeld meetrapport - 3D meten - meetkamer voor het meten van lengte (maatnauwkeurigheid); ruwheid en hardheid.

Hiernaast ziet u een voorbeeld-meetrapport. Klik op het meetrapport voor een vergroting. Klanten waarderen onze meetrapporten vanwege hun duidelijkheid en levertijd: na de meting ontvangt u meteen een meetrapport in PDF-formaat per e-mail.

De opmaak van onze meetcertificaten/meetrapporten is naar uw wens aan te passen. Uw logo of bedrijfsnaam erop? Geen probleem. Ook taal is vrij te kiezen: Nederlands, Engels, Duits, Frans of Zweeds. Lees meer over 3D meten...

Voorbeeld meetrapport

Op het voorbeeld meetrapport rechts op deze pagina ziet u achtereenvolgens:

- Kop van het meetrapport

Behalve onze adresgegevens, vindt u ook een omschrijving van het gemeten product - in dit geval 'voorbeeld meetrapport'. Ordernummers worden ook vermeld, net als de meet-operator en de datum.

- Afbeelding (grafisch meetrapport)

In de grafische weergave is het gemeten product zichtbaar. Bijzonderheden kunnen hier vermeld worden. Eventueel kunnen ook de gemeten maten weergegeven worden in de grafische weergave - zoals hier de 2 rechthoekige kaders bovenaan.

- Gemeten maten

Voor elke gemeten maat wordt vermeld:

  • Omschrijving;
  • Nominale maat (van tekening);
  • Gemeten maat;
  • Boven- en ondergrens +tolerantie en -tolerantie;
  • De geconstateerde afwijking: het verschil tussen de gemeten maat en de nominale maat;
  • In geval van afkeur: in rood de afwijking. In geval van goedkeur geeft het groene veld de ligging binnen het tolerantieveld aan.

Vorm- en plaatstoleranties in beeld

Met 3D meettechniek zijn vorm- en plaatstoleranties makkelijk te meten en weer te geven in een begrijpbaar meetverslag. Plaatszuiverheid bijvoorbeeld is bijna niet anders te meten. Als blijkt dat uw product buiten tolerantie ligt, kunt u eenvoudig uw frees-/kotter- of ander proces bijstellen met de informatie uit ons meetrapport.

scannen - vergelijken met CAD (IGES of STEP) doorsnedes puntenwolk - vraag naar de mogelijkheden!Scannen: afwijking in één oogopslag

Wij scannen uw werkstuk en vergelijken het met de nominale CAD-file (IGES of STEP). U ontvangt dan een grafisch meetrapport waarin u in één oogopslag de afwijkingen ziet.

Benieuwd wat het meten van uw producten kost?
Stuur een e-mail of vul het aanvraagformulier in
en ontvang uiterlijk de volgende dag een offerte.