Gereedschapmakerij
Precisie-verspaning

Vragen?
Bel ons
0168 32 99 66

Nieuws

voor het honen van grote series 11-04-2011

Honen - Aanschaf van Sunnen productie-hoonmachine

Honen - Assmann Verspaningstechniek richt zich op precisie-metaalbewerking. Het bedrijf verricht nauwkeurige bewerkingen voor klanten, bijvoorbeeld: draadvonken, leppen en honen...

Sunnen hoonmachine - aangeschaft voor grote series

De nieuwe horizontale hoonmachine van Assmann Verspaningstechniek is van het merk Sunnen. De hoonmachinen is gemaakt voor het honen van grote series producten (10 tot 1000 stuks). De meetbesturing zorgt ervoor dat alle gaten binnen enkele duizendste millimeters gehoond worden.

Sunnen betrouwbare partner in hoontechniek

Niet voor niets heeft Assmann Verspaningstechniek weer voor een Sunnen-machine gekozen. Nobby Assmann legt uit: "Sunnen is wereldwijd de top als het gaat om hoongereedschappen, hoonolie, hoonmachines en abrasieven (de hoonstenen) zelf. En de vorige machine beviel gewoon goed - dat maakt de keuze makkelijk." Vader Peet Assmann vult aan: "Onze hoongereedschappen passen ook op de nieuwe hoonmachine. Dat vonden we belangrijk."

Nauwkeurig klein hoonwerk

Omdat Assmann Verspaningstechniek nu geautomatiseerd hoont, is het proces beter beheersbaar en daardoor nóg nauwkeuriger. De voeding is immers constant. En de gatmaat wordt gemeten op de machine zelf.

Ook gaten te honen? Vraag vandaag nog een offerte aan. Of lees meer over honen...

‹ Terug naar overzicht