Gereedschapmakerij
Precisie-verspaning

Vragen?
Bel ons
0168 32 99 66

Nieuws

Voor NDO kalibratieblokken 27-03-2017

Nieuwe site edmnotch.com

Assmann Verspaningstechniek wil via edmnotch.com NDO-klanten bedienen die EDM notches willen laten aanbrengen in kalibratieblokken. De nieuwe site is in het Engels om ook klanten buiten het Nederlandse taalgebied van dienst te kunnen zijn.

Vonkverspanen is een techniek die Assmann sinds 1990 in huis heeft. Tegenwoordig vonkt het bedrijf frequent EDM notches voor niet-destructief onderzoek (NDO). Van de aangebrachte EDM notches ontvangt de klant desgewenst een meetrapport. Het meten gebeurt met een in eigen huis ontwikkeld proces om de lengte, diepte en breedte van de kleine gleufjes te kunnen meten.

Meetrapporten van de aangebrachte EDM notches

De meetrapporten die van de EDM notches gemaakt worden zijn herleidbaar naar nationale standaarden zoals NIST en UKAS. Met een herleidbaar meetrapport is een kalibratieblok pas echt een referentieblok, soms ook - niet onterecht - 'ijkblok' genoemd.

Het maken van meetrapporten gebeurt eventueel jaarlijks of halfjaarlijks. De klant ontvangt indien gewenst een herinnering als het tijd wordt voor de volgende meting.

Eigen website voor EDM notches

Het aanbrengen van de EDM notches is een aparte dienst en valt niet zo op op de huidige website op de pagina www.verspaningstechniek.nl/zinkvonken/edm-notches-in-referentieblokken Met de aparte website hoopt Assmann Verspaningstechniek beter zichtbaar en vindbaar te zijn op internet.

Het .com-adres laat zien dat de hele wereld bediend kan worden. De kalibratieblokken worden namelijk wereldwijd verzonden met vervoerders als DHL en UPS.

Meer informatie ontvangen over het aanbrengen van EDM notches? Zie de nieuwe website edmnotch.com of informeer via e-mail info@edmnotch.com.

‹ Terug naar overzicht