CNC Frezen

Vragen?
Bel ons
0168 32 99 66

CNC Frezen

Producten cnc gefreest en gedraadvonkt uit brons. Gemaakt bij Assmann Verspaningstechniek.CNC Frezen is een metaalbewerkingstechniek met veel mogelijkheden. Assmann Verspaningstechniek zet CNC frezen in voor het maken van nauwkeurige producten - meestal in combinatie met andere bewerkingen.

De producten op de foto zijn gefreest uit brons. De rechthoekige gaten zijn aangebracht met vonkverspanen - een andere specialiteit van Assmann Verspaningstechniek. 

 

Fijn-mechanisch freeswerk

Ook CNC-frezen behoort tot onze mogelijkheden. Het voordeel van CNC-frezen is dat afrondingen, schuine kanten en contouren eenvoudig te maken zijn. In 1 opspanning kunnen we uw product cnc frezen, graveren, boren, ruimen, kotteren of van schroefdraad voorzien.

De seriegrootte varieert van enkelstuks tot kleine series.

Andere verspaningstechnieken - meer dan alleen frezen...

CNC frezen van metaal - rvs - staal - gereedschapstaalHet product op de foto is gemaakt met behulp van CNC frezen. Daarna is de buitenkant vlakgeslepen voor een nog hogere nauwkeurigheid. Het vierkante gat met de kleine, gedetailleerde uitsparingen op de hoeken is gemaakt met draadvonken. Deze en andere verspaningstechnieken (onder andere zinkvonken en honen) vinden in onze eigen werkplaats plaats.

Offerte nodig voor uw producten?
Stuur uw tekening per e-mail of formulier
...en ontvang uiterlijk de volgende werkdag prijs & levertijd.

 

 

 

 

Machinespecificaties cnc frezen...    CNC Draaien   Draadvonken   Honen