Rondslijpen
vlakslijpen

Vragen?
Bel ons
0168 32 99 66

Rondslijpen

Rondslijpen: uit- & inwendigRondslijpen inwendig uitwendig en kops

Assen, ringen en boringen slijpen we nauwkeurig aan de maat, precies volgens tekening. Inwendig rondslijpen is ook mogelijk. Benieuwd of we uw product kunnen rondslijpen? Lees meer technische informatie over deze bewerkingstechniek of vraag het één van onze vakmensen op telefoonnummer 0168 - 32 99 66, per e-mail of dit formulier. Zij helpen u graag verder.

Nauwkeurige passingen rondslijpen

U wilt h6 draaien? Vergeet het maar! Echt nauwkeurige passingmaten kun je alleen maar slijpen. Zacht materiaal of gehard staal slijpen we na volgens uw specificaties. Hoge ruwheids eisen kunnen we in eigen meetkamer controleren.

Graden-minuten-seconden: conussen rondslijpen

Een conus kunnen we nauwkeurig rondslijpen op de juiste hoek. Met hulp van onze 3D-meetmachine is het eenvoudig om de hoek te meten en de rondslijpbank precies in te stellen. Hierdoor bent u verzekerd van een kegel die volgens tekening is en dus ook perfect past.

Profiel, radius...

Uw ronde werkstuk voorzien van een profiel: wij zijn een van de weinigen die kunnen profiel-rondslijpen. Met behulp van een Diaform dressen we de slijpschijf in profiel. Slijpen van ronde werkstukken met een nauwkeurig profiel is hierdoor mogelijk.

Rondslijpen uitbesteden? Stuur ons uw tekening per e-mail of formulier en ontvang uiterlijk de volgende werkdag een scherpe met prijs en levertijd.

Wist u dat... we ook kunnen honen!?
Soms is dat goedkoper dan slijpen. Lees meer over honen...